Forside > Haven > Maskiner El/brændstof > Løvsuger

Løvsuger

Er du på udkig efter en praktisk løvsuger, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde vores sortiment af Worx og Powercraft løvsugere samt tilbehør og udstyr hertil. Vi kan blandt andet tilbyde en super lækker løvsuger fra Worx, og det er også her på siden, du kan finde en smart opsamlerpose til løv. Så tag et kig på udvalget nedenfor og find netop den løsning til opsamling af løv, der passer til dine behov. På engrosPriser.dk får du høj kvalitet fra Worx eller Powercraft og hurtig levering til absolut konkurrencedygtige priser.

Løvsuger El 2400W M/kværn POWERCRAFT

Varenummer: 78148
Mærke: POWERCRAFT
Elektrisk løvsuger, som kan suge/kværne og
blæse.
Læs mere
Collipris ved køb af 3+ stk.
247,06 ekskl. moms
(308,83 inkl. moms)
Afgift: 0,90 (1,13)
Stk. pris
253,01 ekskl. moms
(316,26 inkl. moms)
Afgift: 0,90 (1,13)
Vil du spare fragten?
Løvsuger Benzin 750Watt GMZ

Varenummer: 78147
Mærke: GMZ
LØVSUGER BENZIN 750 WATT
Benzindrevet løvsuger med opsamlerpose.
31 cc totaktsmotor.
Maksimal lufthastighed ved blæs 250 km/t. Sugekapacitet 12,1 m
Læs mere
Collipris ved køb af 2+ stk.
853,66 ekskl. moms
(1.067,08 inkl. moms)
Stk. pris
897,44 ekskl. moms
(1.121,80 inkl. moms)
Vil du spare fragten?

KONTAKT OS

Der er mennesker bag engrosPriser.dk.

Klik på billede for kontakt og øvrige oplysninger info@engrospriser.dk eller 70702565 hvis du behøver hjælp

VAREKURV

Kontaktinfo mm.

 • Kontakt
 • Sådan handler du
 • Track & Trace
 • Handelshistorik
 • Læs handelsbetingelser
 • Om engrosPriser
 • Reklamation
 • Alle varer A-Z
 • Engros salg af Værktøj Skilte Vejskilte Stillads Engangsartikler Reoler og meget mere.

  Velkommen til engrosPriser

  engrosPriser ApS er en af Skandinaviens største engros handelssider, der udbyder varer til en absolut billig pris, men samtidig og yderligere tilbyder kontante fordele ved køb af mindre eller større partier (collikøb). Vores målgruppe er salg til stort set alle mindre og mellemstore virksomheder og institutioner til hvem vi naturligvis tilbyder EAN fakturering og kreditkonto til virksomheder. Privatkunder er også velkomne. Her skal dog betales med kreditkort.

  Inden for værktøj tilbydes alt fra filebænk, kemikalieskab, værkstesskab, stillads, rullestillads, Honda generator og vandpumpe, donkraft, reoler, pallereol, lagerreol, stålreol til høreværn til børn og voksne som i øvrig ofte bruges i institutioner i dag også. I emballering: flyttekasser og flyttetæpper tilbydes til meget konkurrencedygtige priser.

  I skiltning tilbydes alt fra vejskilt, færdselstavle, skiltestander til specialfremstillede undertavler. I afspærring tilbyder vi byggepladshegn, kegler, afspærringskæde og trafikspejl, samt alt til midlertidig afspærring.

  Som varme til hjemmet, lageret og kontoret tilbydes alt i elvarme, gasvarme, olieradiator, gas og olie varmekanoner, samt andre typer af radiator og varmepaneler. Til terrassen har vi bl.a. festtelt, partytelt, pavillon betongrill, havepejs, betonpejs samt alt hvad dertil hører af optænding og grill udstyr.

  Vi er i dag totalleverandør af engangsartikler i plast og pap med alt fra termokasse, plastglas, vinglas, ølglas, plastbestik, plastglas, sugerør, paptallerken, plasttallerken, spandeposer, affaldsposer, transporttermokasse og stearinlys, fyrfadslys og bloklys. Endvidere tilbyder vi alt i papirvarer som duge, servietter & aftørring.

Bemærk:

Hovedparten af vores produkter leveres direkte fra decentrale lagre i Danmark. For langt størstedelen af produkterne er der dog mulighed for afhentning på disse lagre eller på vores afhentningslagre i Hillerød mod forudbestilling og forudbetaling. Afhentnings byen er angivet under "Lager" på den enkelte vare, hvor du kan vælge det specifikke lager.

Kontaktoplysninger:

Engrospriser ApS
Holmevej 48
3400 Hillerød
info@engrospriser.dk

Kontakt salg:
Carsten Lynge Nielsen: cln@engrospriser.dk
Hans Jørgen Larsen: hjl@engrospriser.dk

Samarbejdspartnere:

E-mærket
Copyright engrospriser.dk