Forside > Engangsartikler > Kaffe > Kaffe

 • Kaffe

Kaffe

Beskrivelse:

engrosPriser ApS er en af Skandinaviens største katalog og internet udbydere med speciale i Engangsartikler, Rengøringsartikler, Værktøj & Fritidsartikler, i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores målgruppe er mindre og mellemstore virksomheder, institutioner & skoler. Private er også velkommen til at handle ved betaling med kreditkort eller e-betaling (ikke kredit).

Kaffe
Her på siden kan du finde vores udvalg inden for kaffe. Vi har både frysetørret Café Noir, Café Mocca, hele bønner, Nescafe i glas, pose samt to grams doseringsposer. Hvis du er på jagt efter større mængder ka institution, så kan du med fordel tage et kig på udvalget her på engrosPriser.dk ved at klikke på billedet nedenfor. Hvad end du skal bruge instant kaffe, kaffebønner eller måske Nescafe espresso, så er det her på ved at klikke på billedet herunder.

Produktvarianter:


Kaffe Frysetør Cafe Noir/300Gr
Kaffe Frysetør Cafe Noir/300Gr
Varenummer: 2-4123
Kaffe frysetørret Cafe Noir
Café Noir instant er lavet af kaffe udvalgt fra de bedste kaffedistrikter. Den giver en rund og fyldig kop kaffe -
med en fin og ren eftersmag. Til at anvende i instantmaskiner eller oprøring i en kop varm vand.

Download produktblad som PDF Download produktblad som PDF
Collipris ved køb af 16+ stk.
119,02 ekskl. moms
(148,78 inkl. moms)
Stk. pris
166,63 ekskl. moms
(208,29 inkl. moms)
Vil du spare fragten?
Kaffe Frysetør Cafe Noir/200Gr
Kaffe Frysetør Cafe Noir/200Gr
Varenummer: 2-40769-1
Kaffe frysetørret Cafe Noir
Café Noir instant er lavet af kaffe udvalgt fra de bedste kaffedistrikter. Den giver en rund og fyldig kop kaffe -
med en fin og ren eftersmag. Til at anvende i instantmaskiner eller oprøring i en kop varm vand.
Collipris ved køb af 6+ stk.
86,16 ekskl. moms
(107,70 inkl. moms)
Stk. pris
120,63 ekskl. moms
(150,79 inkl. moms)
Vil du spare fragten?

KONTAKT OS

Der er mennesker bag engrosPriser.dk.

Klik på billede for kontakt og øvrige oplysninger info@engrospriser.dk eller 70702565 hvis du behøver hjælp

VAREKURV

Kontaktinfo mm.

 • Kontakt
 • Sådan handler du
 • Track & Trace
 • Handelshistorik
 • Læs handelsbetingelser
 • Om engrosPriser
 • Reklamation
 • Alle varer A-Z
 • Engros salg af Værktøj Skilte Vejskilte Stillads Engangsartikler Reoler og meget mere.

  Velkommen til engrosPriser

  engrosPriser ApS er en af Skandinaviens største engros handelssider, der udbyder varer til en absolut billig pris, men samtidig og yderligere tilbyder kontante fordele ved køb af mindre eller større partier (collikøb). Vores målgruppe er salg til stort set alle mindre og mellemstore virksomheder og institutioner til hvem vi naturligvis tilbyder EAN fakturering og kreditkonto til virksomheder. Privatkunder er også velkomne. Her skal dog betales med kreditkort.

  Inden for værktøj tilbydes alt fra filebænk, kemikalieskab, værkstesskab, stillads, rullestillads, Honda generator og vandpumpe, donkraft, reoler, pallereol, lagerreol, stålreol til høreværn til børn og voksne som i øvrig ofte bruges i institutioner i dag også. I emballering: flyttekasser og flyttetæpper tilbydes til meget konkurrencedygtige priser.

  I skiltning tilbydes alt fra vejskilt, færdselstavle, skiltestander til specialfremstillede undertavler. I afspærring tilbyder vi byggepladshegn, kegler, afspærringskæde og trafikspejl, samt alt til midlertidig afspærring.

  Som varme til hjemmet, lageret og kontoret tilbydes alt i elvarme, gasvarme, olieradiator, gas og olie varmekanoner, samt andre typer af radiator og varmepaneler. Til terrassen har vi bl.a. festtelt, partytelt, pavillon betongrill, havepejs, betonpejs samt alt hvad dertil hører af optænding og grill udstyr.

  Vi er i dag totalleverandør af engangsartikler i plast og pap med alt fra termokasse, plastglas, vinglas, ølglas, plastbestik, plastglas, sugerør, paptallerken, plasttallerken, spandeposer, affaldsposer, transporttermokasse og stearinlys, fyrfadslys og bloklys. Endvidere tilbyder vi alt i papirvarer som duge, servietter & aftørring.

Bemærk:

Hovedparten af vores produkter leveres direkte fra decentrale lagre i Danmark. For langt størstedelen af produkterne er der dog mulighed for afhentning på disse lagre eller på vores afhentningslagre i Hillerød mod forudbestilling og forudbetaling. Afhentnings byen er angivet under "Lager" på den enkelte vare, hvor du kan vælge det specifikke lager.

Kontaktoplysninger:

Engrospriser ApS
Holmevej 48
3400 Hillerød
info@engrospriser.dk

Kontakt salg:
Carsten Lynge Nielsen: cln@engrospriser.dk
Hans Jørgen Larsen: hjl@engrospriser.dk

Samarbejdspartnere:

E-mærket
Copyright engrospriser.dk