Forside > Engangsartikler > Transportkasser Termo

Transportkasser termo

Har du en virksomhed, der leverer mad ud, så tag et kig her på siden. Her finder du nemlig vores udvalg af termo transportkasser til varm eller kold mad og fødevarer til absolut billige priser. Vi har termokasser til fødevarer i mange forskellige størrelser for eksempel 17 liter, 25 liter og 50 liter og til absolut billige priser. Er du på udkig efter transporttermokasser til din virksomhed, så tag et kig på udvalget her på siden. Du kan se sortiment ved at klikke på billedet herunder. Køb de termo transportkasser, du står og mangler, til særdeles fordelagtige priser her hos os. Du kan vælge at få EAN faktura, hvis dette ønskes.

Varenummer: 2-9297-1
1/1 palle transporttermokasse 17L inkl låg
Sidetykkelse 20mm
Bemærk at målene der er angivet er udv.
Læs mere
 
Stk. pris
1.248,00 ekskl. moms
(1.560,00 inkl. moms)
Vil du spare fragten?
Varenummer: 2-92990-1-1
1/1 palle transporttermokasse 25L inkl låg
Sidetykkelse 20mm
Bemærk at målene der er angivet er udv.
Læs mere
 
Stk. pris
1.560,00 ekskl. moms
(1.950,00 inkl. moms)
Vil du spare fragten?
Varenummer: 2-92940-1
1/1 palle transporttermokasse 40L inkl låg
Sidetykkelse 20mm
Bemærk at målene der er angivet er udv.
Læs mere
 
Stk. pris
1.760,00 ekskl. moms
(2.200,00 inkl. moms)
Vil du spare fragten?
Varenummer: 2-90970-1-1
1/1 palle transporttermokasse 50L inkl låg
Sidetykkelse 20mm
Bemærk at målene der er angivet er udv.
Læs mere
 
Stk. pris
2.432,00 ekskl. moms
(3.040,00 inkl. moms)
Vil du spare fragten?

KONTAKT OS

Der er mennesker bag engrosPriser.dk.

Klik på billede for kontakt og øvrige oplysninger info@engrospriser.dk eller 70702565 hvis du behøver hjælp

VAREKURV

Kontaktinfo mm.

 • Kontakt
 • Sådan handler du
 • Track & Trace
 • Handelshistorik
 • Læs handelsbetingelser
 • Om engrosPriser
 • Reklamation
 • Alle varer A-Z
 • Engros salg af Værktøj Skilte Vejskilte Stillads Engangsartikler Reoler og meget mere.

  Velkommen til engrosPriser

  engrosPriser ApS er en af Skandinaviens største engros handelssider, der udbyder varer til en absolut billig pris, men samtidig og yderligere tilbyder kontante fordele ved køb af mindre eller større partier (collikøb). Vores målgruppe er salg til stort set alle mindre og mellemstore virksomheder og institutioner til hvem vi naturligvis tilbyder EAN fakturering og kreditkonto til virksomheder. Privatkunder er også velkomne. Her skal dog betales med kreditkort.

  Inden for værktøj tilbydes alt fra filebænk, kemikalieskab, værkstesskab, stillads, rullestillads, Honda generator og vandpumpe, donkraft, reoler, pallereol, lagerreol, stålreol til høreværn til børn og voksne som i øvrig ofte bruges i institutioner i dag også. I emballering: flyttekasser og flyttetæpper tilbydes til meget konkurrencedygtige priser.

  I skiltning tilbydes alt fra vejskilt, færdselstavle, skiltestander til specialfremstillede undertavler. I afspærring tilbyder vi byggepladshegn, kegler, afspærringskæde og trafikspejl, samt alt til midlertidig afspærring.

  Som varme til hjemmet, lageret og kontoret tilbydes alt i elvarme, gasvarme, olieradiator, gas og olie varmekanoner, samt andre typer af radiator og varmepaneler. Til terrassen har vi bl.a. festtelt, partytelt, pavillon betongrill, havepejs, betonpejs samt alt hvad dertil hører af optænding og grill udstyr.

  Vi er i dag totalleverandør af engangsartikler i plast og pap med alt fra termokasse, plastglas, vinglas, ølglas, plastbestik, plastglas, sugerør, paptallerken, plasttallerken, spandeposer, affaldsposer, transporttermokasse og stearinlys, fyrfadslys og bloklys. Endvidere tilbyder vi alt i papirvarer som duge, servietter & aftørring.

Bemærk:

Hovedparten af vores produkter leveres direkte fra decentrale lagre i Danmark. For langt størstedelen af produkterne er der dog mulighed for afhentning på disse lagre eller på vores afhentningslagre i Hillerød mod forudbestilling og forudbetaling. Afhentnings byen er angivet under "Lager" på den enkelte vare, hvor du kan vælge det specifikke lager.

Kontaktoplysninger:

Engrospriser ApS
Holmevej 48
3400 Hillerød
info@engrospriser.dk

Kontakt salg:
Carsten Lynge Nielsen: cln@engrospriser.dk
Hans Jørgen Larsen: hjl@engrospriser.dk

Samarbejdspartnere:

E-mærket
Copyright engrospriser.dk