Stearinlys-Bloklys

Stearinlys og bloklys

Hos Engrospriser forhandler vi et stort udvalg af flotte stearin- og bloklys i forskellige farver, størrelser og udformninger. Skal du bruge lys til festen eller en anden selskabelig lejlighed eller måske til restaurationer, kan du derfor helt sikkert finde de rette stearinlys hos os.

Vores sortiment af stearin- og bloklys kan desuden fås til både inden- og udendørsbrug, og de sælges alle til særdeles skarpe priser. Tag et kig i udvalget herunder og find de lys, der falder i din smag.

GRATIS FRAGT ved køb af engangsartikler for min kr. 1000,-

Foruden vores attraktive kolli/flerkollipriser tilbyder også vores kunder gratis fragt. Køb engangsartikler for min. kr. 1000,- inkl moms og få ordren frit leveret! Gælder ALT i kategorien "ENGANGSARTIKLER"

Stort udvalg af stearinlys og bloklys i mange farver

Stearin- og bloklys er en let og hurtig måde at skabe lidt ekstra hygge på, hvad enten det gælder bordene i caféen, lanternerne ude foran eller måske borddækningen. Vi forhandler både høje og lave bloklys, klassiske kronelys og mange andre typer stearinlys.

Det store farveudvalg gør det muligt for dig at kombinere lysene på kryds og tværs i matchende farvenuancer, og du kan samtidig finde stearinlys, der matcher stedets øvrige interiør eller bordpynt. Dermed har vi stearinlys til ethvert behov.

Er du på udkig efter fyrfadslys, er dette naturligvis også at finde i vores komplette udvalg af lys. Vi forhandler også flotte lysbowler og andre typer stearinlys i glas, som kan bruges både ude og inde. Med vores store udvalg af stearinlys kan du dermed skabe den helt rette stemning – uden at det behøver at være en dyr fornøjelse. Skal du bruge en større mængde stearinlys, er der nemlig penge at spare, da vi kan tilbyde dig ekstra rabatter ved collikøb.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Kontakt os i allerede dag!

Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores udvalg af lys eller noget af vores øvrige sortiment som eksempelvis engangsartikler eller vores produkter til fritid og have, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi leverer til både entreprenører, virksomheder og institutioner i hele landet, og det er vigtigt for os at give alle vores kunder den bedst mulige service under hele købsprocessen.

Vores dygtige medarbejdere sidder derfor klar med professionel rådgivning på tlf. +45 70 70 25 65 eller på mail info@engrospriser.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt – typisk inden for 2 timer, hvis du henvender dig i vores telefontid, som er 8-16 fra mandag til torsdag og 8-14 på fredage.

Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...