Slikposer

Hos Engrospriser finder du slikposer og konfektposer til engangsbrug til absolut billige priser. Vi har slikposer i forskellige størrelser og udformninger, og skal du bruge en større mængde, er der mange penge at spare ved brug af kollikøb.

Vi forhandler både slikposer i papir og plast, og de klassiske rød- og hvidstribede slikposer fås selvfølgelig også i sortimentet, endda i flere forskellige størrelser. Tag et kig i udvalget herunder og find den type slikpose, du står og mangler.

GRATIS FRAGT ved køb af engangsartikler for min kr. 1000,-

Foruden vores attraktive kolli/flerkollipriser tilbyder også vores kunder gratis fragt. Køb engangsartikler for min. kr. 1000,- inkl moms og få ordren frit leveret! Gælder ALT i kategorien "ENGANGSARTIKLER"

     

Slikpose stribet 100x160mm 1000stk

Varenummer: 2-11956-1
Lagerstatus: På lager
1-3 dages levering
Konfektpose 117-3 100x160 mm rødstribet Læs mere

Pris pr. pakke:
DKK 119,00
148,75 (inkl. moms)
Spar 19%
Pris pr. pakke v/kolli 3:
DKK 95,97 119,96 (inkl. moms)
Spar 29%
Pris pr. pakke v/kolli 9:
DKK 85,00 106,25 (inkl. moms)

Se produktinfo og relevant tilbehør

Har du fundet varen et billigere, Klik her!

Slikposer i mange varianter til engangsbrug

Hvad enten du står og mangler slikposer til den næste børnefødselsdag, eller om du mangler poser til brug i din butik eller andre erhverv, så er der rig mulighed for at finde den rette type slik- eller konfektpose hos os. Vi har slikposer i papir, herunder den velkendte pose med røde og hvide striber samt konfektposer med et fint logo på fronten, som er en sød detalje.

I sortimentet finder du også spidsposer i klar plast, som kan hænges op. Dette er praktisk, hvis poserne f.eks. skal bruges i forretninger i forlængelse af bland selv-slikket, hvor kunder let skal kunne få fat i dem. Det brede sortiment sikrer dermed, at du kan finde en slik- eller konfektpose, der matcher dit formål – hvad enten det er i erhvervsøjemed eller til privat brug.

Vi har alt i engangsartikler

Foruden vores udvalg af slikposer forhandler vi hos Engrospriser også et bredt sortiment af øvrige engangsartikler. Her kan du finde alt til bordet, f.eks. engangstallerkner såvel som alubakker, engangsemballage til opbevaring eller servering af mad samt mange andre artikler.

Er du interesseret i et bæredygtigt alternativ, så du kan tage hensyn til naturen, men stadig få glæde af det praktiske aspekt ved at anvende engangsartikler, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores udvalg af bæredygtige engangsartikler. Disse artikler er produceret i bionedbrydeligt materiale, og de er derfor en mere miljøvenlig løsning. Uanset om du mangler engangsartikler til en større fest, til caféen eller kantinen, kan du finde alt, hvad du har brug for hos os.

Når du handler hos Engrospriser, kan du være sikker på at få produkter til fair priser, bl.a. gennem vores unikke flerstykspriser. Det betyder, at især erhvervskunder som f.eks. institutioner, entreprenører, fødevareproducenter og andre virksomheder vil kunne opnå særligt fordelagtige priser. Private kunder er naturligvis også velkomne, selvom de ikke vil kunne opnå ligeså store kollirabatter.

Til gengæld garanterer vi, at alle kunder kan få professionel rådgivning under hele købsprocessen. Vi tilbyder nemlig kompetent vejledning, så du er sikker på at modtage de helt rette produkter. Har du brug for hjælp, eller blot spørgsmål til vores alsidige sortiment, er du derfor meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. +45 70 70 25 65 eller sende os en mail på info@engrospriser.dk. Du kan også henvende dig via vores nedenstående kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...