Engangstallerkener

Engangstallerkner

Skal du holde en større fest, men orker du ikke den store mængde opvask af tallerkner og andet service? Eller mangler du tallerkner, der let kan medbringes på picnicture og andre sammenkomster uden for hjemmet? Så er vores udvalg af engangstallerkner den perfekte løsning til dig.

 

Hos Engrospriser forhandler vi paptallerkner i forskellige størrelser og dybder både med og uden lamineret overflade. Du kan derfor med sikkerhed finde engangstallerkner hos os, der passer til dine behov. Tag et kig på udvalget herunder, og find den type engangstallerkner, du står og mangler.

GRATIS FRAGT ved køb af engangsartikler for min kr. 1000,-

Foruden vores attraktive kolli/flerkollipriser tilbyder også vores kunder gratis fragt. Køb engangsartikler for min. kr. 1000,- inkl moms og få ordren frit leveret! Gælder ALT i kategorien "ENGANGSARTIKLER"

     

Paptallerken dyb bio. lamin. 19cm/50stk

Varenummer: 2-110013
Lagerstatus: På lager
1-3 dages levering
Paptallerken Catersource hvid dyb 19 cm rund lamineret 500 ml Hvid PE lamineret Læs mere

Pris pr. pose:
DKK 92,00
115,00 (inkl. moms)
Spar 17%
Pris pr. pose v/kolli 20:
DKK 76,00 95,00 (inkl. moms)
Spar 23%
Pris pr. pose v/kolli 60:
DKK 71,00 88,75 (inkl. moms)

Se produktinfo og relevant tilbehør

Har du fundet varen et billigere, Klik her!

Køb billige engangstallerkner her

Hvad enten du mangler tallerkner til en stor havefest, eller måske handler til din virksomhed eller institution, så kan du med fordel købe engangstallerkner hos Engrospriser. Vi tilbyder nemlig attraktive kollipriser. Hvis du handler i erhvervsøjemed og har brug for store partier, kan du derfor opnå særligt skarpe priser, men privatkunder er selvfølgelig også velkomne.

Vores udvalg inkluderer både den helt klassiske, hvidriflede paptallerken, men også engangstallerkner i plast samt dybe termotallerkner. Vi har også ruminddelte plasttallerkner, så du let kan adskille f.eks. kød, sovs og grøntsager. Du finder også suppeterriner samt engangstallerkner i ekstra kraftig kvalitet. Ønsker du at mindske belastningen på miljøet mest muligt, er flere af paptallerknerne desuden bionedbrydelige. Det alsidige sortiment sikrer dermed, at der er engangstallerkner til ethvert behov.

Se også vores øvrige udvalg af engangsartikler til bordet

Har du brug for engangsartikler til at dække et helt bord, så har vi også et stort udvalg af øvrige engangsartikler til dette formål. Det inkluderer både flotte papirduge i alverdens designs, engangsbestik, servietter og meget andet. Dermed kan du dække op til den helt store fest, uden det behøver at betyde uoverskuelige mængder af opvask.

Vil du gerne tage hensyn til naturen, forhandler vi også bæredygtige engangsartikler, som er produceret i et bionedbrydeligt og komposterbart materiale. På den måde kan du stadig få glæde af fordelene ved at bruge engangsartikler, men uden at bekymre dig om de miljømæssige konsekvenser.

Har du spørgsmål? Kontakt os allerede i dag
Hos Engrospriser er det vigtigt for os at kunne kombinere fair priser med professionel rådgivning. Har du spørgsmål til vores engangsartikler eller måske noget af vores øvrige produktsortiment, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan give os et kald på tlf. +45 70 70 25 65 eller sende os en mail på info@engrospriser.dk. Du kan også skrive til os gennem vores kontaktformular. Vi besvarer mails inden for 2 timer i vores telefontid, som er fra kl. 8-16 mandag-torsdag og 8-14 på fredage.

Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...