Papirduge

Mangler du en dug til bordene i din café, kantine eller til næste større arrangement? Så er vores udvalg af papirduge et praktisk og nemt valg. Vi har et stort udvalg af flotte og stoflignende papirduge i et væld af farver og mønstre som damask og tern.

Engangsduge kan dermed sagtens være et dekorativt valg, der kan pynte på bordene. Vores papirduge er anvendelige til de fleste begivenheder med mange gæster og dertilhørende mange borde. Se vores udvalg af engangsduge på rulle herunder og udvælg de farver eller mønstre, der passer til dine behov.

GRATIS FRAGT ved køb af engangsartikler for min kr. 1000,-

Foruden vores attraktive kolli/flerkollipriser tilbyder også vores kunder gratis fragt. Køb engangsartikler for min. kr. 1000,- inkl moms og få ordren frit leveret! Gælder ALT i kategorien "ENGANGSARTIKLER"

Stort udvalg af billige og kraftige papirduge i mange farver

Med de mange forskellige farver, som vores papirduge fås i, kan du finde en dug til enhver begivenhed. Vores papirduge med det kendte damaskmønster vil eksempelvis skabe et elegant look. Og vælger du den røde eller grønne udgave, får du en klassisk dug, der er oplagt til diverse julearrangementer – eller blot andre arrangementer, hvor bordene gerne må tage sig ekstra godt ud.

Vi har også ternede papirduge, som giver associationer til sydlandske gaderestauranter. Disse vil derfor være et perfekt valg til cafeterier og andre spisesteder eller til sommerarrangementer som picnics og grillaftener. Flere af vores duge er desuden belagt med en plastmembram, hvilket gør det muligt at tørre dugen af med en klud. Vi har også kraftige papirduge, som udover at være mere holdbare også ser ekstra flotte og elegante ud.

Køb engangsartikler med kollirabatter hos Engrospriser (H2)
Uanset hvad du står og mangler af engangsartikler, så kan du helt sikkert finde noget, der matcher dine behov. Vores store udvalg spænder vidt med alt lige fra engangsservice til bordet samt diverse drikkeartikler, poser og emballage. Handler du som erhvervskunde, kan vi desuden tilbyde dig attraktive kollirabatter.

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 70 70 25 65 eller skrive til os på vores mail info@engrospriser.dk. Du kan også henvende dig via vores kontaktformular. Vi besvarer mails og henvendelser inden for 2 timer, hvis du skriver i vores åbningstid, som er fra 8-16 mandag til torsdag og 8-14 på fredage. Vi ser frem til at betjene dig!

Find også engangstallerkener, tandstikkere og øvrige engangsartikler

Foruden vores store udvalg af kvalitetsrige papirduge finder du også en lang række øvrige engangsartikler. Dette indebærer bl.a. engangstallerkener, engangsbestik samt tandstikkere og servietter. Skal du holde en større fest, eller handler du til institutioner eller virksomheder, kan du således finde alt, hvad du måtte have brug for, når det kommer til engangsartikler.

Vil du gerne have et mere miljøvenligt alternativ, finder du også diverse bæredygtige engangsartikler, såsom bæredygtigt engangsbestik og bionedbrydelige sugerør, så du kan mindske belastningen på miljøet mest muligt.

Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...