Honda generatorer og vandpumper

Honda til entreprenøren og feinschmeckeren.


Honda generatorer

Søger du kvalitet og driftsikkerhed, med en importør der altid står bag ved med reservedele til hurtig levering er Honda generatorer og vandpumper svære at komme udenom. Hvis du samtidig søger en samarbejdspartner der tilbyder den rigtige pris første gang og samtidig er lagerførende på de fleste af produkterne er engrosPriser svære at komme udenom.

Jeg (indehaver af engrosPriser ApS) har et bredt kendskab til udlejningsbranchen og ved hvor meget det betyder at have grej der kan stoles på og samtidig løser de opgaver de bliver sat til. Det er ikke uden grund at de fleste danske udlejere af entreprenørmateriel anvender Hondas produkter, ofte efter at have testet lidt forskelligt andet.

Honda formår at levere maskiner tilpasset den enkeltes behov. Som eksempel er der ikke mange generatorer, vi kender i DK jeg turde sætte min PC til opladning via. Det tør jeg med Honda EU.

Klik videre ind på produkterne herfra eller se kataloget fra Honda i denne PDF. (venligst udvis lidt tålmidighed, da det er en stor PDF på ca 40 sider)

 

SE MASKINER OG TILBEHØR HER


Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...