Engangsartikler

Indkøb af større eller mindre mængder - GRATIS fragt v/min kr. 1000,-

Skal du bruge engangsartikler i større eller mindre mængder kan du med det samme se vores nettopriser ved køb hele eller flere hele kartoner. På de fleste varer har vi både kollitilbud og flerkollitilbud, samtidig med en meget fair fragt eller helt fri levering ved køb for min kr. 1000,- inkl moms (gældeer kun ved køb af engangsartikler).

 


Engangsartikler

Vi hos engrosPriser.dk har erfaring fra både indkøb og salg af forskellige engros artikler og kender følelsen af at man burde behandles bedre ved køb af denne mængde.

Årsagen til at vi kan sælge til skoler, kantiner, større virksomheder og i øvrigt virksomheder der anbryder og sælger videre, er det faktum at priserne er de helt rigtige ifht mængden du bestiller.

 

Vi kender det alle sammen – hvis en kasse koster 100 hvad skal vi så give for 5 kasser??

Hos engrosPriser.dk er alle kunder velkommne , men kan du aftage en mængde der gør at vi ikke skal anbryde kasserne eller at du kan se fordel i at bestille hver 3. måned i stedet for hver måned skal der kontant belønning til.

Du kan på alle vores varer se hvilke kontante fordele der er ved at bestille i kolli eller i flerkolli ad gangen.

Nedenfor har vi linket til nogle populære flerkollivarer, men du kan finde disse flerkollipriser på næsten alle varer fra glas og kopper til fastfood emballage og bloklys.

Og meget meget mere...

 

SE BREDESTE UDVALG OG BILLIGSTE PRISER HER


Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...