Forside > Reoler > Lagerreol Enkeltstående

Lagerreol enkeltstående

Herunder kan du finde vores sortiment af enkeltstående Dovre reoler. samt andfre fabrikater. Disse reoler kan benyttes til mange forskellige formål på eksempelvis lager, garager og værksteder. De fås i forskellige højder og bredder, og de er alle udført i stål, som er med til at gøre dem særdeles stabile og stærke. Således sælges de både som lagerreol og værkstedsreol. Ved at klikke på de enkelte reoler kan du læse yderligere om deres specifikationer. Her er bæreevne blandt andet anført. Så tag et kig på vores enkeltstående Dovre stålreoler og find en kraftig reol, der passer til dine behov. Dovre reolerne kan bestilles på faktura og naturligvis også med EAN fakturering.

Stålreol 180X90X40Cm 5 Hylder DOVRE

Varenummer: 76001
Mærke: DOVRE
Stålreol med 5 hylder i spånplade
Str.
180x90x40 cm.
max. belastning pr. hylde 175

Læs mere
Collipris ved køb af 3+ stk.
227,78 ekskl. moms
(284,73 inkl. moms)
Stk. pris
252,31 ekskl. moms
(315,39 inkl. moms)
Vil du spare fragten?
Stålreol 180X90X45Cm 5 Hylder DOVRE

Varenummer: 76047
Mærke: DOVRE
Superstærk reol i galvaniseret stål med 5 hylder.
Hver hylde kan bære 275 kg, og reolen kan i alt
bære 1.375 kg. Mål: 180×90×45 cm.

Læs mere
Collipris ved køb af 5+ stk.
272,22 ekskl. moms
(340,28 inkl. moms)
Stk. pris
301,54 ekskl. moms
(376,93 inkl. moms)
Vil du spare fragten?

KONTAKT OS

Der er mennesker bag engrosPriser.dk.

Klik på billede for kontakt og øvrige oplysninger info@engrospriser.dk eller 70702565 hvis du behøver hjælp

VAREKURV

Kontaktinfo mm.

 • Kontakt
 • Sådan handler du
 • Track & Trace
 • Handelshistorik
 • Læs handelsbetingelser
 • Om engrosPriser
 • Reklamation
 • Alle varer A-Z
 • Engros salg af Værktøj Skilte Vejskilte Stillads Engangsartikler Reoler og meget mere.

  Velkommen til engrosPriser

  engrosPriser ApS er en af Skandinaviens største engros handelssider, der udbyder varer til en absolut billig pris, men samtidig og yderligere tilbyder kontante fordele ved køb af mindre eller større partier (collikøb). Vores målgruppe er salg til stort set alle mindre og mellemstore virksomheder og institutioner til hvem vi naturligvis tilbyder EAN fakturering og kreditkonto til virksomheder. Privatkunder er også velkomne. Her skal dog betales med kreditkort.

  Inden for værktøj tilbydes alt fra filebænk, kemikalieskab, værkstesskab, stillads, rullestillads, Honda generator og vandpumpe, donkraft, reoler, pallereol, lagerreol, stålreol til høreværn til børn og voksne som i øvrig ofte bruges i institutioner i dag også. I emballering: flyttekasser og flyttetæpper tilbydes til meget konkurrencedygtige priser.

  I skiltning tilbydes alt fra vejskilt, færdselstavle, skiltestander til specialfremstillede undertavler. I afspærring tilbyder vi byggepladshegn, kegler, afspærringskæde og trafikspejl, samt alt til midlertidig afspærring.

  Som varme til hjemmet, lageret og kontoret tilbydes alt i elvarme, gasvarme, olieradiator, gas og olie varmekanoner, samt andre typer af radiator og varmepaneler. Til terrassen har vi bl.a. festtelt, partytelt, pavillon betongrill, havepejs, betonpejs samt alt hvad dertil hører af optænding og grill udstyr.

  Vi er i dag totalleverandør af engangsartikler i plast og pap med alt fra termokasse, plastglas, vinglas, ølglas, plastbestik, plastglas, sugerør, paptallerken, plasttallerken, spandeposer, affaldsposer, transporttermokasse og stearinlys, fyrfadslys og bloklys. Endvidere tilbyder vi alt i papirvarer som duge, servietter & aftørring.

Bemærk:

Hovedparten af vores produkter leveres direkte fra decentrale lagre i Danmark. For langt størstedelen af produkterne er der dog mulighed for afhentning på disse lagre eller på vores afhentningslagre i Hillerød mod forudbestilling og forudbetaling. Afhentnings byen er angivet under "Lager" på den enkelte vare, hvor du kan vælge det specifikke lager.

Kontaktoplysninger:

Engrospriser ApS
Holmevej 48
3400 Hillerød
info@engrospriser.dk

Kontakt salg:
Carsten Lynge Nielsen: cln@engrospriser.dk
Hans Jørgen Larsen: hjl@engrospriser.dk

Samarbejdspartnere:

E-mærket
Copyright engrospriser.dk