Reklamation

7. Reklamation
Hos engrosPriser.dk får du 24 måneders reklamationsret på alle varer. Dette gælder medmindre, der står noget andet på varen eller i produktkataloget.
Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig på op til 24 måneder efter, at du modtog varen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug, hvis serienummer er fjernet eller ødelagt, samt hvis varen har været tilsluttet forkert eller med ukorrekt spænding/strømart. Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog varen første gang.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter, du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.

For at lette sagsbehandlingen henstilles der til at udfylde formularen under "Reklamation", samt at kontakte kundeservice på info@(if you can see this please update your browser)engrospriser.dk eller på tlf. 70702565 og oplyse at du har en reklamation, hvorefter det videre forløb aftales.

Hvis du vil returnere en stor eller en sårbar vare, der kræver en forsigtig transport, bør du altid ringe til engrosPriser ApS kundeservice på 70702565 og få oplysninger om hvordan og hvortil reklamationsvaren skal leveres. Det er ikke muligt at aflevere varen personligt på vores adresse.

Du kan kræve, at vi afhjælper manglen eller leverer en ny mangelfri vare, hvis forudsætningerne for ombytning er til stede. Dette forudsætter, at reklamationen er berettiget og at afhjælpningen eller omleveringen ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for engrosPriser ApS. Det kan ske, at reparatøren f.eks. konstaterer, at der alligevel ikke er fejl i varen. I sådanne tilfælde vil du blive faktureret for forgæves teknikertid samt udgifter til fragt. Du vil modtage en mail herom inden afsendelsen, for godkendelse af opkrævningen.

NB - Oplys altid serienummeret
Det er kundens ansvar at notere varens serienummer (såfremt at varen er født med et sådanne) ved modtagelse af varen, da engrosPriser ApS desværre ikke kan være behjælpelig med at fremskaffe dette på et senere tidspunkt. Serienummeret skal altid oplyses ved reklamationssager, da nummeret er vigtigt i forbindelse med servicesager. I de tilfælde hvor serienummeret er blevet slidt af, er det ikke engrosPriser ApS ansvar at fremskaffe nummeret.

Opret reklamation

Fakturanummer(*):

 

Navn(*):
Adresse(*):
Postnr(*):
By(*):
E-mail(*):
Telefon(*):

 

Varetype(*):
Evt. serienummer:

 

Fejlbeskrivelse(*):

 

Samarbejdspartnere mm.


e-mærket

Kontaktinfo mm.

 • Kontakt
 • Sådan handler du
 • Track & Trace
 • Handelshistorik
 • Læs handelsbetingelser
 • Om engrosPriser
 • Reklamation
 • Alle varer A-Z
 • Engros salg af Værktøj Skilte Vejskilte Stillads Engangsartikler Reoler og meget mere.

  Velkommen til engrosPriser

  engrosPriser ApS er en af Skandinaviens største engros handelssider, der udbyder varer til en absolut billig pris, men samtidig og yderligere tilbyder kontante fordele ved køb af mindre eller større partier (collikøb). Vores målgruppe er salg til stort set alle mindre og mellemstore virksomheder og institutioner til hvem vi naturligvis tilbyder EAN fakturering og kreditkonto til virksomheder. Privatkunder er også velkomne. Her skal dog betales med kreditkort.

  Inden for værktøj tilbydes alt fra filebænk, kemikalieskab, værkstesskab, stillads, rullestillads, Honda generator og vandpumpe, donkraft, reoler, pallereol, lagerreol, stålreol til høreværn til børn og voksne som i øvrig ofte bruges i institutioner i dag også. I emballering: flyttekasser og flyttetæpper tilbydes til meget konkurrencedygtige priser.

  I skiltning tilbydes alt fra vejskilt, færdselstavle, skiltestander til specialfremstillede undertavler. I afspærring tilbyder vi byggepladshegn, kegler, afspærringskæde og trafikspejl, samt alt til midlertidig afspærring.

  Som varme til hjemmet, lageret og kontoret tilbydes alt i elvarme, gasvarme, olieradiator, gas og olie varmekanoner, samt andre typer af radiator og varmepaneler. Til terrassen har vi bl.a. festtelt, partytelt, pavillon betongrill, havepejs, betonpejs samt alt hvad dertil hører af optænding og grill udstyr.

  Vi er i dag totalleverandør af engangsartikler i plast og pap med alt fra termokasse, plastglas, vinglas, ølglas, plastbestik, plastglas, sugerør, paptallerken, plasttallerken, spandeposer, affaldsposer, transporttermokasse og stearinlys, fyrfadslys og bloklys. Endvidere tilbyder vi alt i papirvarer som duge, servietter & aftørring.

Bemærk:

Hovedparten af vores produkter leveres direkte fra decentrale lagre i Danmark. For langt størstedelen af produkterne er der dog mulighed for afhentning på disse lagre eller på vores afhentningslagre i Hillerød mod forudbestilling og forudbetaling. Afhentnings byen er angivet under "Lager" på den enkelte vare, hvor du kan vælge det specifikke lager.

Kontaktoplysninger:

Engrospriser ApS
Holmevej 48
3400 Hillerød
info@engrospriser.dk

Kontakt salg:
Carsten Lynge Nielsen: cln@engrospriser.dk
Hans Jørgen Larsen: hjl@engrospriser.dk

Samarbejdspartnere:

E-mærket
Copyright engrospriser.dk