Forside > Skilte/afspærring > Monteringsbeslag For Vejtavler > Mont. Beslag For C&d-Tavler > Monteringsbeslag For Vejtavler Type C&d

 • Monteringsbeslag For Vejtavler Type C&d

Monteringsbeslag For Vejtavler Type C&d

Beskrivelse:

Beslag til montering af af vejskilte på 1 side af en Ø60mm skiltestander. (lige stander & Forkrøppet stander)

Mont. Beslag For C&D-Tavler
Her på siden kan du se vores sortiment af monteringsbeslag til forbuds- og påbudstavler. Sættet består af 2 stk. beslag inklusive skilteskruesæt til montage af skiltet og beslaget. Beslaget passer til standard Ø60mm stander. efter en løsning til montering af en påbuds- eller en forbudstavle, så kan du med garanti finde en god løsning her på engrosPriser.dk. Her på siden finder du, som sagt, udvalget af monteringsbeslag til forbuds- og påbud størrelsen 50 og 70 centimeter. Du kan se udvalget af beslag til påbuds- og forbudstavler ved at klikke på billedet nedenfor.

engrosPriser ApS samarbejder med førende producenter af vejskilte til stat, amter, kommuner og entreprenører. Skiltene kan leveres "nøglefærdige" med skruer, standere og aluminiumskantforme. Alle vejskilte,
standere og galger er naturligvis fremstillet efter de vejregler som udstikkes af Vejdirektoratet.

engrosPriser ApS er leveringsdygtig i alle typer skiltebeslag og nedstøbningsrør og kan kontaktes på info@engrospriser.dk for yderligere information og priser.

Produktvarianter:


Mont Beslag Til C&d-Tavle 50Cm
Mont Beslag Til C&d-Tavle 50Cm
Varenummer: 6-CD-2250
S?ttet består af 2 stk D2 beslag med hulafstand
på 28cm, samt M8x40 bolts?t og skilteskruer M6x20.
Passer til Ø60mm stander.
Collipris ved køb af 4+ stk.
112,91 ekskl. moms
(141,14 inkl. moms)
Stk. pris
125,45 ekskl. moms
(156,81 inkl. moms)
Vil du spare fragten?
Mont Beslag Til C&d-Tavle 70Cm
Mont Beslag Til C&d-Tavle 70Cm
Varenummer: 6-CD-3370
Sættet består af 2 stk D3 beslag med hulafstand
på 48cm, samt M8x40 boltsæt og skilteskruer M6x20.
Passer til Ø60mm stander.
Collipris ved køb af 4+ stk.
124,61 ekskl. moms
(155,76 inkl. moms)
Stk. pris
138,45 ekskl. moms
(173,06 inkl. moms)
Vil du spare fragten?

KONTAKT OS

Der er mennesker bag engrosPriser.dk.

Klik på billede for kontakt og øvrige oplysninger info@engrospriser.dk eller 70702565 hvis du behøver hjælp

VAREKURV

SE OGSÅ DISSE RELATEREDE PRODUKTER

Kontaktinfo mm.

 • Kontakt
 • Sådan handler du
 • Track & Trace
 • Handelshistorik
 • Læs handelsbetingelser
 • Om engrosPriser
 • Reklamation
 • Alle varer A-Z
 • Engros salg af Værktøj Skilte Vejskilte Stillads Engangsartikler Reoler og meget mere.

  Velkommen til engrosPriser

  engrosPriser ApS er en af Skandinaviens største engros handelssider, der udbyder varer til en absolut billig pris, men samtidig og yderligere tilbyder kontante fordele ved køb af mindre eller større partier (collikøb). Vores målgruppe er salg til stort set alle mindre og mellemstore virksomheder og institutioner til hvem vi naturligvis tilbyder EAN fakturering og kreditkonto til virksomheder. Privatkunder er også velkomne. Her skal dog betales med kreditkort.

  Inden for værktøj tilbydes alt fra filebænk, kemikalieskab, værkstesskab, stillads, rullestillads, Honda generator og vandpumpe, donkraft, reoler, pallereol, lagerreol, stålreol til høreværn til børn og voksne som i øvrig ofte bruges i institutioner i dag også. I emballering: flyttekasser og flyttetæpper tilbydes til meget konkurrencedygtige priser.

  I skiltning tilbydes alt fra vejskilt, færdselstavle, skiltestander til specialfremstillede undertavler. I afspærring tilbyder vi byggepladshegn, kegler, afspærringskæde og trafikspejl, samt alt til midlertidig afspærring.

  Som varme til hjemmet, lageret og kontoret tilbydes alt i elvarme, gasvarme, olieradiator, gas og olie varmekanoner, samt andre typer af radiator og varmepaneler. Til terrassen har vi bl.a. festtelt, partytelt, pavillon betongrill, havepejs, betonpejs samt alt hvad dertil hører af optænding og grill udstyr.

  Vi er i dag totalleverandør af engangsartikler i plast og pap med alt fra termokasse, plastglas, vinglas, ølglas, plastbestik, plastglas, sugerør, paptallerken, plasttallerken, spandeposer, affaldsposer, transporttermokasse og stearinlys, fyrfadslys og bloklys. Endvidere tilbyder vi alt i papirvarer som duge, servietter & aftørring.

Bemærk:

Hovedparten af vores produkter leveres direkte fra decentrale lagre i Danmark. For langt størstedelen af produkterne er der dog mulighed for afhentning på disse lagre eller på vores afhentningslagre i Hillerød mod forudbestilling og forudbetaling. Afhentnings byen er angivet under "Lager" på den enkelte vare, hvor du kan vælge det specifikke lager.

Kontaktoplysninger:

Engrospriser ApS
Holmevej 48
3400 Hillerød
info@engrospriser.dk

Kontakt salg:
Carsten Lynge Nielsen: cln@engrospriser.dk
Hans Jørgen Larsen: hjl@engrospriser.dk

Samarbejdspartnere:

E-mærket
Copyright engrospriser.dk