Ferie

Kære kunde - Der holdes ferie hos Engrospriser.dk indtil 26/7-24, men hjemmesiden og ordrebehandlingen fortsætter. Der kan således lægges ordrer til både levering og afhentning, men må forventes lidt længere leveringstid i denne periode

Skulle der være spørgsmål vil vores fællesmail blive læst og besvaret med jævne mellemrum i ferietiden info@engrospriser.dk

Rigtig god sommer! 

 

Reoler

Hos Engrospriser tilbyder vi et bredt udvalg af reoler i mange former til virksomheder, lagre og værksteder. Her på siden kan du derfor se vores gode sortiment af massive og stabile reoler. Vi har både enkeltstående lagerreoler, pallereoler, lette lagerreoler og kraftige lagerreoler samt løsdele hertil, så du kan med sikkerhed finde reoler, der passer til dig og dine behov. Hos os får du den bedste kvalitet til særdeles billige priser, så tag et kig på udvalget herunder eller benyt menuen i venstre side til at finde netop den reol, du skal bruge.

Stort udvalg af pallereoler og øvrige reoler til lageret

Når lageret eller øvrige store områder i virksomheder skal indrettes, er pallereoler en uundværlig hjælper til at holde styr på dine produkter og varer. Hos Engrospriser finder du pallereoler i forskellige højder og bredder, så du er sikker på at finde noget, der matcher dine behov. Takket være reolernes store bæreevne, er de egnede, uanset hvad du måtte have brug for at opbevare.


Udover vores store udvalg af pallereoler tilbyder vi også kraftige lagerreoler, som du kan udbygge efter ønske, så de passer perfekt i størrelsen. Det betyder, at du selv kan vælge, hvor mange hylder der skal være, samt hvor stor dybde der skal være imellem dem. Derudover kan du selvfølgelig også selv tilpasse højden.

Har du et mindre lager eller virksomhed, hvor du ikke har brug for de helt store reoler, finder du i vores sortiment også mindre og enkeltstående reoler. Disse fås bl.a. i stål samt som boltreoler, hvor du kan indstille rumstørrelsen efter behov – et perfekt opbevaringssted til f.eks. værkstedet, hvor de forskellige arbejdsredskaber skal være lette og overskuelige at tilgå.

Endeligt har vi også et udvalg af løsdele til både pallereoler og lagerreoler. På den måde kan du kreere din helt egen reol eller blot udbygge dine allerede eksisterende reoler. Mulighederne er mange med vores store sortiment, der sikrer dig en overskuelig og ryddelig arbejdsplads.

Engrospriser – vi rådgiver dig under hele købsprocessen

Hos Engrospriser har vi et klart mål om at kombinere lave priser med professionel rådgivning. Det betyder, at vi kan tilbyde virksomheder og erhvervshandlende unikke flerstykspriser, der giver dig maksimal besparelse på vores produkter. Samtidig ønsker vi at tilbyde den bedste service og rådgivning, så du altid kan føle dig tryg, når du handler hos os.


Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge de rette produkter, vil vi derfor hellere end gerne hjælpe dig på vej. Tøv ikke med at kontakte os på tlf. +45 70 70 25 65 eller via vores mail info@engrospriser.dk. Du kan også henvende dig via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.