Murerbaljer

Murerbaljer - Universalbaljer

Er du på udkig efter udstyr til mureropgaver? Så kan du helt sikkert finde det, du søger her hos Engrospriser – endda til fordelagtige priser. Her på siden finder du vores udvalg af murerbaljer og murerspande, der er praktiske at have ved hånden, når der skal mures eller udføres andre håndværksmæssige opgaver.

Vi har mange store baljer i forskellige størrelser, der kan rumme alt fra 40 til 90 liter. De fås desuden både i runde og firkantede modeller, så der er en balje til enhver type arbejdsopgave. Tag et kig på udvalget herunder og find den murerbalje, der passer til dine behov.

Køb store firkantede eller runde murerbaljer her

En murerbalje er et uundværligt arbejdsredskab, når du skal i gang med et murerprojekt eller andre opgaver indenfor byggeri og håndværk. Her på siden finder du et bredt sortiment af murer- og universalbaljer til netop disse formål. Vi tilbyder bl.a. firkantede murerbaljer i gode og rummelige størrelser. Flere af modellerne har endda forstærkning, så du får en ekstra robust og holdbar løsning.

I udvalget finder du selvfølgelig også store, runde murerbaljer i modeller, der kan rumme op til 90 liter. De praktiske baljer er anvendelige til mange formål, og den slidstærke kvalitet sikrer, at de kan holde til enhver mureropgave. Murerbaljernes kanter er desuden forsynet med ergonomiske bæregreb, der gør det lettere for dig at flytte rundt på baljen. Det er dermed blot op til dig at vælge den rette model og størrelse til dit formål.

Engrospriser – vi kombinerer høj kvalitet med lave priser

Foruden murerbaljer forhandler vi hos Engrospriser også en lang række øvrige murerartikler. Det inkluderer bl.a. murerskeer, fliseskærere, glitte- og pudsebrædder samt mange andre redskaber og produkter til værkstedet.

Uanset hvad du mangler til dit næste projekt, er du sikret produkter i høj kvalitet, men stadig til lave priser, når du handler hos Engrospriser. Handler du i erhvervsøjemed, kan du desuden opnå fordelagtige kollipriser, hvis du handler større partier. Vi ønsker desuden altid at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Derfor tilbyder vi gerne professionel rådgivning og sparring, hvis du har behov for dette. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 70 70 25 65 eller på vores mail info@engrospriser.dk. Du kan også henvende dig via vores kontaktformular, så besvarer vi hellere end gerne spørgsmål samt hjælper dig videre i processen, så du er sikker på at modtage de helt rette produkter til dine behov.

Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...