Møbelhunde

Skal du have flyttet rundt på møblerne derhjemme eller på kontoret, eller fragtet andet tungt, så kan du hos engrosPriser ApS finderet fint udvalg fra Rawlink og Stanley af praktiske remedier til at flytte møbler f.eks.en møbelhund som er en plade med 4 hjul. Vi har for eksempel de smarte møbelflyttere af skumgummi og plast, som nemt kan påføres møblets hjørner, så møblet kan flyttes uden at skade gulv eller møbel. Er du på udkig efter en møbelflytter eller måske en møbelhund, så find det hele her på siden! Vi forhandler fra Rawlink & Stanley.

Møbelhunde

Skal du til og flytte rundt på møblerne derhjemme eller på kontoret, eller arbejder du til dagligt med at fragte tunge genstande? Så kan du med fordel investere i en møbelhund. Hos Engrospriser finder du et solidt udvalg af møbelhunde og pladebærere fra anerkendte Rawlink og Stanley.

Med et praktisk remedie som en møbelhund på 4 gummihjul, kan du nemt flytte rundt på større genstande, hvor du ikke skal frygte at ridse gulvet eller komme til skade pga. tunge løft. Uanset om du ønsker en møbelflytter eller pladebærer, så finder du det her. Læs mere om de enkelte produkters specifikationer ved at klikke på dem herunder.

Se gode tilbud på møbelhunde og -flyttere på hjul

Ønsker du at gøre din flytning eller arbejdsgang lettere? Så kan du gøre det med en møbelhund og -flytter på hjul. Det kan være en ret tung, tidskrævende og fysisk hård opgave at flytte møbler, flyttekasser, store sække og lignende genstande. Med en møbelhund på hjul kan du hjælpe både dig selv og dine medarbejdere, så I effektiviserer arbejdsprocessen samt skåner jeres kroppe.

Alt efter, hvilken møbelhund du vælger, kan de klare forskellige belastninger – nogle er designet 150 kg, mens andre kan håndtere 400 kg. Det er vigtigt, at du ikke overskrider vægten for den pågældende møbelhund. Skal du transportere større genstande, hvor din nuværende møbelhunds lastflade er for lille? Så har vi faktisk også en koblingsbar møbelhund med klikfunktion, som gør det muligt for dig at lave større en lastfalde.

De 4 antislip-punkter/gummi-pads på pladen gør møbelhunden mere skridsikker, så lasten ikke glider af under brug. De 4 hjul kommer med en fleksibel drejefunktion, så du kan dreje vognen i alle retninger, hvilket gør den let at styre. Den er samtidig udstyret med bremser, så du er garanteret, at din vogn bliver, hvor den skal under lastning.

Arbejder du derimod med plader i din hverdag, kan en pladebærer være en oplagt investering. Med en pladebærer i kraftig plast med et gummibelagt greb kan du transportere gipskarton og andre byggeplader på en hensigtsmæssig måde. Hos Engrospriser forhandler vi også andre former for transportmateriel, der vil være værd for dig at undersøge, hvis du skal have gang i den store flytning.

Hos Engrospriser er du garanteret lave priser og høj faglighed

Uanset hvad du mangler af værktøj til dit næste projekt, er du hos Engrospriser altid garanteret lave priser og høj faglighed, hvor vi kan stå dig til rådighed. Og det gælder uanset hvilke produktsortimenter, du er dykket ned i – hvad end det er møbelhunde, sækkevogne eller gipspladehejs. Handler du i erhvervsøjemed, kan du desuden opnå fordelagtige kollipriser, hvis du skal handle større partier.

Hvis du brænder inde med spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med kontakte os. Vi tilbyder professionel rådgivning og sparring til alle vores kunder, der måtte have behov for det. Du kontakter os enten tlf. +45 70 70 25 65 eller på vores mail info@engrospriser.dk. Du kan også henvende dig via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...