Ferie

Kære kunde - Der holdes ferie hos Engrospriser.dk indtil 26/7-24, men hjemmesiden og ordrebehandlingen fortsætter. Der kan således lægges ordrer til både levering og afhentning, men må forventes lidt længere leveringstid i denne periode

Skulle der være spørgsmål vil vores fællesmail blive læst og besvaret med jævne mellemrum i ferietiden info@engrospriser.dk

Rigtig god sommer! 

 

Afspærring-Markering

Vejafspærring og markering

Med en vandpumpe fra Honda er du sikret en robust pumpe i høj kvalitet. Vandpumper fra Honda er designet med funktioner, der sikrer, at din pumpe kører pålideligt hver eneste dag året rundt. Honda har ligeledes et ry for at være de førende, når det kommer til at lave pålidelige og kraftfulde benzinmotorer. Benzinmotorerne er desuden luftkølede, så du ikke behøver at frygte, at motoren langsomt slides eller pludselig står af grundet overophedning. Med vores robuste vandpumper fra Honda er du også sikret, at småsten og grus ikke blokerer eller ligefrem ødelægger pumpen.

Pumpehusene er desuden designet på en måde, der giver dig let og ubesværet adgang til pumpens indre dele. De større vandpumper, der rummer over 500 liter, er også alle udstyret med en robust bære- og beskyttelsesramme, der gør vandpumpen mere kompakt og lettere at transportere rundt.

Afspærringshegn og skilte til afspærring til gode priser

Hvad end du søger efter hegn til festivaller, byggepladser, juletræsstader eller andet, så finder du hos os et bredt udvalg af diverse afspærrings- og byggepladshegn. Her har vi en række forskellige modeller, så du kan vælge lige netop det hegn, der passer til det formål, som det skal anvendes til. Hos os kan du få en samlet løsning med hegn, samlebeslag, betonfødder m.v.

Har du spørgsmål til vores forskellige former for afspærring og markering, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Søger du eksempelvis et byggepladshegn, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde det helt rette hegn samt alle de dele, du skal bruge, så du kan få den mest optimale afspærring af byggepladsen. Kontakt vores kundeservice, hvis du har behov for hjælp.