Ferie

Kære kunde - Der holdes ferie hos Engrospriser.dk indtil 26/7-24, men hjemmesiden og ordrebehandlingen fortsætter. Der kan således lægges ordrer til både levering og afhentning, men må forventes lidt længere leveringstid i denne periode

Skulle der være spørgsmål vil vores fællesmail blive læst og besvaret med jævne mellemrum i ferietiden info@engrospriser.dk

Rigtig god sommer! 

 

Vejtavler

Vejtavler

Vejtavler er med til at dirigere trafikken og sikre, at alle, der færdes i trafikken, er opmærksomme på dens udvikling længere fremme. Vejtavlen er således et effektivt redskab til alle forbipasserende bilister, cyklelister og/eller fodgængere.

Er du på udkig efter nye vejtavler? Så finder du et stort udvalg lige her på siden, hvor vi har alt fra gadenavneskilte til advarsels- og vigepligtstavler. Se nærmere på udvalget herunder, hvor du foruden at vælge imellem vores mange forskellige typer af vejtavler også har mulighed for at designe din egen undertavle med en selvbestemt tekst.

Nedenfor finder du forskellige udgivelser fra vejdirektoratet, som måske kan hjælpe, hvis du er i tvivl om gældende vejregler:

- Komplet tavleoversigt (januar 2018)
- Håndbog - afmærkning af vejarbejder m.m.
- Håndbogen om færdselstavler
- Håndbogen om midlertidig vejafmærkning
- Lommebog for afmærkning af vejarbejder m.v.

Vejskilte med forskellige formål i trafikken

 Hvilket eller hvilke vejskilte, du har behov for, afhænger af formålet. Derfor har vi hos Engrospriser et stort udvalg af forskellige vejtavler. Til regulering af trafikken har vi advarselstavler, som anvendes ved fx vejarbejde, glatte veje m.v. Vi har også gadenavneskilte i forskellige størrelser og farver, således at de forbipasserende hurtigt kan finde netop den gade, de skal besøge. Herudover har vi en række andre vejtavler til øvrige formål. Ønsker du en oplysningstavle som eksempelvis et ”pas på mig skilt, så kan du finde dette under kategorien andre skilte.

Køb dine vejtavler og skilte hos Engrospriser

Hos Engrospriser henvender vi os primært til B2B-markedet, og vi har derfor mulighed for at levere både større og mindre partier af varer. Sidder du dog inde med nogle spørgsmål, som du ønsker at få besvaret, inden du aflægger din ordrer? Så er du mere end velkommen til at kontakte os enten via telefon på +45 70 70 25 65 eller ved at sende os en mail til info@engrospriser.dk. Hvad enten din henvendelse drejer sig om vores vejtavler eller nogle af vores øvrige produkter, så bestræber vi os på at besvare den hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!