Byggepladshegn og afspærringshegn

Hos Engrospriser kan du finde byggepladshegn og afspærringshegn, så du kan afspærre områder og holde uønskede mennesker ude. Med byggepladshegn kan du dermed nemt og hurtigt sikre byggepladsen både ude- og indefra. Derudover er det også anvendeligt til mange andre formål, såsom hegn til festivaler, til hundegårde, til juletræsstader eller hvilket som helst arrangement, som kræver en midlertidig indhegning.

Alle vores byggepladshegn er varmgalvaniseret, så du trygt kan bruge hegnet udendørs uden at skulle bekymre dig om rust og vedligeholdelse. Vi har hos Engrospriser desuden konkurrencedygtige priser, hvor du straks kan se din nettopris ved køb af flere hegn. Tjek udvalget herunder og sørg for sikker afspærring til din byggeplads eller næste arrangement. 

     

Afspærringshegn 110x230cm galv.

Varenummer: 4-8900-230110
Lagerstatus: På lager
1-2 dages levering
Galvaniseret publikumshegn / afpærringshegn som er velegnet til midlertidig at adskille gæster/personale eller synliggøre afpærring af områder hvor publikum ikke må entrere. Anvendes ved arrangementer eller ombygning. Mål: 110x230cm. Gennemgangshegn med eller uden dør kan tilkøbes. Læs mere

Pris pr. STK:
DKK 699,00
873,75 (inkl. moms)
Spar 12%
Pris pr. STK v/min. 5:
DKK 612,00 765,00 (inkl. moms)
Spar 18%
Pris pr. STK v/min. 10:
DKK 576,00 720,00 (inkl. moms)

Se produktinfo og relevant tilbehør

Har du fundet varen et billigere, Klik her!

Hold styr på sikkerheden med byggepladshegn og afspærringshegn

Med byggepladshegn kan du sørge for en optimal sikring mod uønskede gæster, tyveri, hærværk, ildspåsættelse og lignende. Flere af vores hegn er i ekstra kraftigt materiale, hvilket indebærer ekstra forstærkning og kraftigere tråd. Dermed kan du få byggepladshegn, der er velegnede til de steder, hvor det er nødvendigt med ekstra sikkerhed. Vi har også tilhørende låger og porte på hjul, så du kan få en let og ubesværet gennemgang til og fra den afspærrede plads. Har du brug for andet udstyr til midlertidig afspærring, er dette naturligvis også at finde i vores sortiment, så du kan få en samlet løsning til sikkerheden på byggepladsen.

 

Vores udvalg af afspærringshegn er desuden særligt anvendelige til arrangementer med mange mennesker. Hegnene kan bruges som inddeling i kø-områder, så du kan holde styr på køen med gæster eller tydeliggøre, hvor gæster ikke har adgang. Det kan også anvendes som publikumshegn, så gæster og tilskuere ikke træder ind på konkurrencepladsen. Til vores afspærringshegn kan der ligeledes tilkøbes gennemgange med dør, så du kan lave ind- og udgange på udvalgte steder langs hegnet.

Find alt til afspærring og markering hos Engrospriser

Når du skal have styr på sikkerheden til dit arrangement eller måske dit næste bygge- eller anlægsprojekt, kan du finde et bredt udvalg af udstyr til afspærring og markering her på siden. I sortimentet finder du eksempelvis også spærrebomme og kantafmærkning samt midlertidige skiltestandere, så du kan skabe optimale sikkerhedsforhold, mens projektet står på. Vi forhandler primært B2B, og vi kan derfor tilbyde unikke flerstykpriser.

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for vejledning, inden du er klar til at foretage et køb, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan træffe os på tlf. +45 70 70 25 65, på mail info@engrospriser.dk eller via vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser så hurtigt som muligt.

Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...