Om engrosPriser

Engrospriser ApS er en handelsvirksomhed, der henvender sig primært til B2B, med vores lave priser og alsidige viden samt populære kollirabatter, men også tilbyder private at handle.


 

Engrospriser ApS er startet i 2008 af en mindre gruppe investorer som ønskede at lave en ny form for handelsportal.

Det nye var primært at kunderne skulle have tillid til at prisen var den rigtige første gang, samt at det gav klare økonomiske fordele at handle større ind. Ideen kom nok fra undertegnede der var træt af, altid at skulle spørge ”og hva er prisen så ved xx stk?”. Vi ønskede at kombinere fair priser og professionel rådgivning, samt mulighed for både at handle større og mindre partier.

Det hele startede med værktøj og afspærring til entreprenørbranchen, men har nu udviklet sig til at omhandle alt inde for vejskilte og afspærring – engangsartikler – Honda vandpumper og generatorer, samt et omfattende sortiment af værktøj og fritidsartikler. Dybest set en mærkelig blanding af produkter, som naturligt også giver en ligeså pudsig blanding af kunder.

Vores kunder spænder fra større entreprenørvirksomheder, til større og mindre fødevareproducenter, skoler, institutioner til en trofast gruppe af kunder der bruger os som leverandør til videresalg. Private er naturligvis også velkomne hos os, de vil dog sjældent opnå de helt store kollifordele.

Vi ser frem til at vores service og prisstruktur til stadighed vil være med til at udvikle Engrospriser ApS og glæder os til at betjene dig som ny eller tilbagevendende kunde

Venlige hilsner

Carsten Lynge

Adm. direktør


Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...