Afspærring-Markering

Her på siden kan du se vores udvalg af diverse udstyr til afspærring og markering af eksempelvis vejarbejde. Hvad end du arbejder i en privat virksomhed eller i kommunalt regi, så kan du hos os finde det rette udstyr til afspærring og markering. Se derfor nærmere på sortimentet herunder, hvor du har mulighed for at finde alt fra diverse trafikspejle til midlertidig markering og afspærring af vejarbejde og forskellige byggepladshegn til byggepladser, afspærringshegn til festivaler m.v.

Vejafspærring og markering

Ved vejarbejde er det uhyre vigtigt med afspærring og markering af det område, der arbejdes på, således at både medarbejderne og bilisterne holdes udenfor fare. Derfor har vi hos Engrospriser et stort udvalg af diverse udstyr til markering og vejafspærring. Find bl.a. kantafmærkning, afmærkningskegler, afspærringsbomme, afspærringsbånd samt meget mere. Om vinteren er vores snestokke også særligt populære.

Byggepladshegn og afspærringshegn til gode priser

Hvad end du søger efter hegn til festivaller, byggepladser, juletræsstader eller andet, så finder du hos os et bredt udvalg af diverse afspærrings- og byggepladshegn. Her har vi en række forskellige modeller, så du kan vælge lige netop det hegn, der passer til det formål, som det skal anvendes til. Hos os kan du få en samlet løsning med hegn, samlebeslag, betonfødder m.v.

Har du spørgsmål til vores forskellige former for afspærring og markering, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Søger du eksempelvis et byggepladshegn, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde det helt rette hegn samt alle de dele, du skal bruge, så du kan få den mest optimale afspærring af byggepladsen. Kontakt vores kundeservice, hvis du har behov for hjælp.

Brug for hjælp? kontakt salgsafdelingen...

CL forside
Salgsafdelingen
Telefon: +45 70 70 25 65
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...